Speciale Cycle les
25 januari 2018
Small group personal training
12 februari 2018

Relife Fitness: Persoonlijk en Professioneel.

 

Welkom op de website van Relife Fitness

Natúúrlijk hebben we veel kennis van zaken en zijn we op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen op gezondheids- en fitnessgebied. Maar de begeleiders bij Relife Fitness doen meer. “Inlevingsgevoel is van groot belang. Onze klanten moeten zich hier thuis voelen, vooral zichzelf kunnen zijn”, zeggen eigenaren Petra en Jo Creemers.

 

Relife Fitness is een modern en gezellig fitnesscentrum gevestigd in de gemeente Weert. Dit sport- en gezondheidscentrum is gevestigd in het dorp Stramproy (Limburg). Je kunt bij ons terecht voor een breed scala aan fitness en wellness mogelijkheden, waaronder groepslessen in de vorm van cycle (spinning), body-shape, kick-it, boks-fit, power, funky train, perfect pilates, balans pilates, flow motion, BoSu, Power, yoga, breakdance, streetdance, zonnebank, massages etc.

 

De EXCIO-lijn is een fitness cirkel waarbij u in slechts 30 minuten het gehele lichaam traint door het dubbel-concentrische systeem. Met dit systeem traint u twee spiergroepen op één apparaat.

Ons Brons+ abonnement is het goedkoopste in de regio Weert met tevens de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Door middel van ons ruime aanbod aan cardio- en krachtapparatuur in combinatie met onze op maat gemaakte trainingsprogramma’s en optimale persoonlijke begeleiding werk je aan persoonlijke doelen als afvallen, spierconditie, spierkracht, spieropbouw, revalidatie, etc. Wij werken indien gewenst met een personal trainer.

Hiernaast bieden wij programma’s aan in bedrijfsfitness en fitness voor senioren 55+.

Op het gebied van wellness kun je bij ons terecht voor massages en zonnebank.

Tevens heeft Relife Fitness een fysiotherapeut in huis waardoor ‘fysiofitness’ ook tot de mogelijkheden behoort. Heb je behoefte aan fysio-, kinderfysio- of podo-therapie ook hier bieden wij jou een passende oplossing voor.

Ons ervaren en specialistisch team staat graag voor je klaar.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reserveren