Nieuws

Nieuw Lesrooster vanaf 1 oktober

Vanaf 1 oktober komt er een nieuw lesrooster. Houd onze website en facebook pagina in de gaten. Het aanmelden voor de lessen gaat op de bekende manier via de 'reserveren' button op deze website. We hebben met het plannen gekeken naar de bezetting van de lessen en we gaan er van uit hiermee binnen de huidige corona maatregelen iedereen van dienst te kunnen zijn.

Kijkdagen!

Vanaf 1 juli gaat het fitnesscentrum weer open! Ben jij benieuwd wat er veranderd is ivm de maatregelen omtrent corona? Kom een van deze dagen langs om te kijken!

Buiten sporten!

Inmiddels zijn we al weer een aantal weken buiten aan het sporten. We zijn blij dat we de groepslessen en de fitness op deze manier voort kunnen zetten!
3cce2cc8-d694-478c-9db8-809747436856

Wij gaan buiten sporten!

Wij gaan buiten sporten

Jaah, we mogen weer. Voorlopig alleen nog in de buitenlucht, maar heel fijn dat we weer lessen en trainingen kunnen geven. Aanmelden via deze website, een les per keer, en na de les kun je bij een onbeperkt abonnement weer opnieuw een les reserveren. Houd wel de richtlijnen in de gaten en respecteer de 1,5 meter afstand.
Relife Wij gaan buiten sporten

NLActief

Deze brief ontvingen wij van onze branche organisatie NLactief. Zij blijven samen met ons strijden dat we zo snel mogelijk open mogen. We zijn als sport en gezondheidscentrum heel goed in staat om de afstand tussen mensen te bewaken, routing is aangepast, alles kan op afspraak, kortom we kunnen weer onze bijdrage leveren aan de preventieve gezondheid.
Beste NL Actief leden

Wij zijn er weer klaar voor!

Onze branche organisatie waar wij bij aangesloten zijn heeft samen met de sportcentra een uitgebreid protocol opgesteld. In het tv programma op1 wordt dit door de directeur uitgelegd.

Beste sporter van Relife Fitness,

Sinds wij onze deuren hebben moeten sluiten is er veel gebeurd. Graag willen we jullie attenderen op de brief van onze branche organisatie NL Actief die u per mail ontvangen heeft. Namens Team Relife Fitness, blijf gezond en zorg goed voor elkaar.

Thuis sporten tijdens de corona-crisis?

Wil je fit blijven maar mis onze spullen? Wij lenen deze uit aan onze leden!

Kennismakingscursus Indoor Cycling

Heeft u nog nooit op een indoor cycle fiets gezeten? Of vind je de drempel te groot om aan een reguliere les mee te doen, maar wil je het toch wel graag een keer goed uitproberen? Dan is de beginners les iets voor jou! Tijdens deze laagdrempelige cursus ligt de nadruk op intensieve begeleiding en brengen we jou in 3 weken tijd naar de basis van indoor cycling.

Openingstijden carnaval 2020

Tijdens de carnaval zijn onze openingstijden aangepast. Namens Team Relife Fitness Eine Sjoeëne Vastelaovendj!
Relife Fitness - Openingstijden tijdens Carnaval DEC2019-TV(1)

Nieuwsbrief februari

Iedere maand brengen wij een nieuwsbrief uit. Veel leesplezier!
Nieuwsbrief februari 2020

Openingstijden feestdagen

Namens team Relife Fitness fijne kerstdagen en een gezond & sportief 2020!
Relife Fitness - Openingstijden feestdagen NOV2019-TV

Cycle Marathon Cycle for Charity

Stichting Cycle for Charity blijft zich met activiteiten in de regio actief inzetten voor organisaties die van levensbelang zijn. Elk jaar kiest de stichting een ander doel. Dorpsgenoot Janne Maes vormt voor Cycle for Charity de aanleiding om voor het jaar 2019 te kiezen voor de stichting Matchis, het Nederlands centrum voor stamceldonatie. Stichting Matchis zorgt ervoor dat patiënten met leukemie en andere ernstige bloedaandoeningen die een stamceltransplantatie moeten ondergaan zo snel mogelijk de best passende donor krijgen. Janne heeft lymfklierkanker en zus Lieke blijkt een gedeeltelijke donormatch te zijn. Ondanks extra risico, is hier toch voor gekozen om tijd te besparen. Dankzij haar zus en Matchis heeft Janne zeker weer toekomst! Het onderzoek om een match te vinden kost geld. Cycle for Charity zet in 2019 weer diverse activiteiten op touw om dit bij elkaar te verzamelen waaronder de cycle marathon bij Relife Fitness zaterdag 9 november.
Relife Fitness - Cycle Marathon SEPT2019-TV

Spaaractie Jumbo

!!SPAARACTIE!! Vanaf woensdag 18 september gaan wij samen met Jumbo Ralf Jansen & René Puts Stramproy, met Jumbo Heerschap, met winkels in Weert, Heythuysen en Nederweert, en Jumbo Roel Heerschap Heel een bijzondere samenwerking aan. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze JUMBO supermarkten sparen voor gratis, geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen! Hoe spaar je mee? Gedurende 8 weken ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen bij de deelnemende JUMBO supermarkten een actiezegel. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie van een van deze JUMBO’s inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Via www.myclubstore.nl/jumbolimburg word je door verwezen naar een speciale webshop. Hier kun je vervolgens jouw club selecteren, jouw artikel selecteren, kan je dit artikel zelf personaliseren en gratis bestellen met je unieke code. Je zult dit artikel ± 4 weken na het sluiten van de webshop op kunnen halen. Het leuke aan deze actie is, dat je geheel gratis geweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen. Ga daarom vanaf 18 september naar een van de JUMBO’s en trommel al je vrienden op om mee te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen een gepersonaliseerd artikel te hebben?
69890089_2593709924025415_946319279723118592_n

Sunday Bodyshape

Iedere 2e zondag van de maand een EXTRA bodyshape les!
Relife Fitness - BodyShape OKT2019-TV

Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief maand september, veel leesplezier!
Nieuwsbrief september 2019

Super Funky Sunday

Een uitdagende outdoor workout in de Tungelerwallen met diverse materialen, durf jij deze workout van 1,5 uur aan?!
Relife Fitness - Super Funky Sunday SEPT. 2019

Speciale Cycle Les

Een cycle les met aandacht voor de hartslagzones. Deze 1,5 uur wordt gegeven door Raymond om lekker het weekend in te gaan!
Relife Fitness - Speciale Cycle Les SEPT 2019 TV

Nieuwsbrief augustus

De nieuwsbrief van de maand augustus, veel leesplezier.
Nieuwsbrief augustus 2019

Super Funky Sunday

Een uitdagende pittige zomerse workout van anderhalf uur bij de Tungelerwallen.
Relife Fitness - Super Funky Sunday JULI2019-TV

Nieuwsbrief juni

De nieuwsbrief van de maand juni, veel leesplezier.
Nieuwsbrief-juni-2019

Speciaal voor vaders

Relife Fitness - Speciaal voor Vaders MEI2019

Zomeractie 2019

Nieuwsbrief april 2019

De nieuwsbrief van april, veel leesplezier!
Nieuwsbrief april 2019

Aangepaste openingstijden

Reserveren