Amentstraat 17b

6039 RA STRAMPROY

+31 (0)495 - 562023

Bel ons gerust!

info@relife-fitness.nl

Stuur een ons email

Groepslessen & Small Group Training

Bij Relife kun je elke dag meedoen met de beste en populairste live groepslessen. Alle lessen zijn door onze eigen instructeurs samengesteld en afgestemd op de groep. Op deze pagina vind je een selectie van alle groepslessen. Vraag direct een gratis proefles aan!

Overzicht Groepslessen

bosu

De Bosu is een opgeblazen halfronde blauwe bal. Door zijn eenvoud kun je door variaties heel veel wisselen in moeilijkheidsgraad. Dat maakt de BOSU Balanstrainer populair onder alle leeftijden en van recreatieve sporter tot topsporter. Een uur actief bezig zijn op de Bosu is een uitdaging voor je gehele lichaam.

Body shape

Bodyshape is een wekelijks wisselende groepsles waarin gewerkt word aan specifieke spierkracht en conditie. Na deze warming up volgt het conditioneel gedeelte en worden er spierversterkende oefeningen gedaan waarbij er verschillende materialen gebruikt worden zoals letsbands, dumbells, barbells en matjes.

perfect pilates

Pilates is een trainingsmethode die bestaat uit grondoefeningen voor rug, buik en taille. Pilates richt zich op een sterke en stabiele rug, daarom is Perfect Pilates geschikt voor alle sporters maar ook mensen met rugklachten. Perfect Pilates is geschikt voor mannen en vrouwen.

Cycle

Cycle is een indoor cycling fietsles. De fiets is volledig instelbaar zodat alle maten op jou worden afgestemd. Je kunt middels de weerstandsknop zelf de zwaarte bepalen. Onze fietsen zijn voorzien van een fietscomputer. Deze les is voor iedereen die veel calorieën wil verbranden en zijn/haar uithoudingsvermogen wil verbeteren.

power 2.0

Power is een spierverstevigende les met gewichten. Je kunt de barbell, in overleg met de instructeur zo zwaar maken als je op dat moment aankunt. Ieder sport dus op zijn of haar eigen niveau. Door de swingende muziek en veel herhalingen is dit de snelste manier om een strakker lichaam te krijgen en je vet te verbranden.

KICK-IT

KICK-IT is een groepsles waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende boks- en traptechnieken, werken aan de algemene conditie, spierversteviging en tegelijkertijd aan vetverbranding! Je trapt en/of stoot niet tegen een tegenstander maar tegen de kickbag. Opzwepende muziek helpt je daarbij. Kick-it is ook echt FUN!

hit

Deze work-out (45 of 60 min.) is een uitdaging voor iedere sporter! Er wordt in deze les gebruik gemaakt van diverse materialen. De les wordt zowel binnen, als buiten gegeven. Door korte intensieve intervallen train je de spieren van je hele lichaam en wordt je cardio respiratoire systeem flink aan het werk gezet.

Excio

Excio is een fitnesscirkel waarbij je in slechts 30 minuten het hele lichaam traint. Dit is een dubbel-concentrische systeem, waardoor je twee spiergroepen op één apparaat traint. Wij maken voor jou een EXCIOkaart waarop jouw persoonlijke weerstanden worden opgeslagen. Het is mogelijk om individueel of in tweetallen deze unieke trainingen te doen.

senioren

Het is bekend dat bepaalde lichamelijke functies afnemen naarmate men ouder wordt. Balans, coördinatie en Core oefeningen maar ook de conditie komen aan bod. De les wordt gegeven door een gediplomeerde instructeur die de oefeningen naar ieders niveau kan aanpassen.

Ga voor platinum!

Het Platinum abonnement is ons personal training abonnement. Je hebt wekelijks een personal training en mag daarnaast deelnemen aan alle groepslessen en onbeperkt trainen in onze fitnesszaal. Voor die trainingen ontvang je een programma op maat! Er wordt gestart met een uitgebreid assessment, diverse metingen en een doelenanalyse. Iedere personal training is weer anders, en past bij de situatie zoals die op dat moment is. Je kan kiezen uit een pakket van 10, 20 of 30 trainingen.