Kracht

Er zijn diverse soorten van krachttraining, deze kun je bij Relife Fitness allemaal doen. De soort oefening, de weerstand, het aantal herhalingen en de snelheid van uitvoering dragen bij aan het bereiken van een bepaald doel. Wil je maximaal kracht verbeteren, spiergroei, spieruithoudingsvermogen of snelkracht alles is mogelijk, onze instructeurs stellen een passend schema voor je op. Krachttoestellen, dumbbells, halters en cable stations, alle middelen zijn aanwezig om je doel te bereiken.

Cardio

Bij cardiofitness gaat je lichaam gedurende een bepaalde periode in een actieve stand. De hartslag gaat omhoog, de ademhaling wordt sneller en je krijgt het warmer door de energie die vrijkomt. Een cardio training is een training voor je hart- en longsysteem, we noemen het ook wel cardio respiratoire training. Afhankelijk van jou doelstelling kies je samen met de instructeur de juiste passende intensiteit. Bij Relife Fitness kun je kiezen uit een ruim aanbod van cardiotoestellen; crosstrainers, loopbanden, fietsen, roeimachines en arc-trainers.

Functioneel

Functional Training of functionele fitness is het best te beschrijven als het trainen van diverse oefeningen waarmee de sporter leert omgaan met zijn eigen lichaam in al zijn vormen van beweging. Er zijn experts die zeggen functioneel trainen is het trainen van beweging, niet van spiermassa. Door functioneel te trainen leer je beter om gaan met bewegingen in het dagelijkse leven. In de trainingen worden bewegingen nagedaan die van belang zijn voor jou, die je lichaam kent en dat gebeurt niet op een toestel. Mede daarom is functionele fitness dus ook heel persoonlijk. Doordat bewegingsvaardigheden verbeteren, vaardigheden die een bijdrage leveren aan jou activiteiten, is het een perfecte trainingsvorm.

Excio

Excio is een unieke fitness trainingsmethode, namelijk een fitnesscirkel waarbij je in slechts 30 minuten het hele lichaam traint. Door het dubbel-concentrische systeem train je twee spiergroepen per apparaat en dus heel efficiënt. Wij bieden je een speciale kaart met chip waar onze instructeur samen met jou je persoonlijke weerstanden op instelt zodat je elke oefening op je eigen niveau doet. Deze EXCIO trainingen kun je individueel doen of gezellig met iemand samen.
Reserveren